Γκος: “Έχουμε… χτίσει χαρακτήρα” (video)

Για τον χαρακτήρα που "έχτισε" η ομάδα του, αλλά και για το ομαδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού μίλησε ο Νάιτζελ - Γουίλιαμ Γκος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Άλμπα

:

«Ανεβάσαμε την έντασή μας στην άμυνα με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και αυτό ήταν το στοιχείο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός του Ολυμπιακού για να συνεχίσει: «Παίξαμε χωρίς τρεις σέντερ, είναι… τρελό αυτό. Όμως, προσαρμοστήκαμε. Είμαι χαρούμενος για το πώς αντιδράσαμε απέναντι στη ζώνη και έτσι κερδίσαμε. Λέω όλη τη χρονιά πως ο χαρακτήρας της ομάδας είναι σπουδαίος, όπως και η χημεία μας. Δεν αφήσουμε τις ήττες να μας επηρεάσουν και να μας “ρίξουν”. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο ».

Για το ντεμπούτο του Μόουζες Ράιτ: «Έδειξε να είναι καταπληκτικός. Είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε, πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Αναφορικά για τα πολλά λεπτά που έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Άλμπα Βερολίνου ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Γκος τόνισε: «Όσα περισσότερα λεπτά παίρνεις, τόσο καλύτερα νιώθεις. Ελπίζω πως θα συνεχίσει έτσι».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.