Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας 100-91: Έτρεξε με 100 ο Πουπέ στο ντεμπούτο του (highlights)

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Πιερίκ Πουπέ στον πάγκο της Βιλερμπάν, την οποία και οδήγησε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 100-91.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα και μάλιστα μετά τα μισά της περιόδου κατάφεραν να χτίσουν διαφορά που έφτασε τους εννιά πόντους (16-25). Οι Γάλλοι όχι μόνο δεν άφησαν την κατάσταση να ξεφύγει, αλλά στα εναπομείναντα 2:25 έτρεξαν σερί 9-0 και οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου από την ίδια αφετηρία.   

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προσπάθησε να ανακτήσει και πάλι τα ηνία. Αν και πήρε αέρα τεσσάρων πόντων (31-35), η Βιλερμπάν για ακόμα μία φορά αντέδρασε. Ο Καμπαρό και ο Λοβέρν βοήθησαν όταν έπρεπε προκειμένου η ομάδα τους να πάρει θέση οδηγού και να… τερματίσει στο +3 στο τέλος του πρώτου μέρους (48-45).

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο με τους γηπεδούχους  να ξεφεύγουν δύο φορές με πέντε πόντους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απάντηση. Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθούσε να παίξει κοντά στο καλάθι με τους ψηλούς του, ενώ οι Γάλλοι έπαιζαν σε γρήγορο τέμπο. Το πλάνο της Βιλερμπάν ήταν αυτό που απέδωσε τους επιθυμητούς καρπούς. Λι και Λοβέρν έκαναν πάρτι απέναντι στην άμυνα των Σέρβων και οδήγησαν την ομάδα τους στην τέταρτη νίκη τους στη φετινή Euroleague(100-91). 

Τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.