Βιλερμπάν-Ζάλγκιρις 93-79: Επιτέλους, νίκη στην νέα έδρα της! (highlights)

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Φαλ που πέτυχε double-doble με πόντους και ριμπάουντ, τον Καμπαρό και τον Λί.

Η Βιλερμπάν ηττήθηκε σε αρκετά, πρόσφατα παιχνίδια που ήταν “κλειστά'” στο σκορ, αλλά απέναντι στην Ζάλγκιρις, έμέλλε να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη της (93-79) και τρίτη συνολικά στην 19η αγωνιστική της Euroleague, με αποτέλεσμα η ουραγός της βαθμολογίας να διπλασιάσει τις νίκες της, κόντρα στην λιθουανική ομάδα. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο έκανε την… βουτιά στους παίκτες του, μετά την νίκη, όπως είχε πράξει και στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Κάουνας. Η Βιλερμπάν είναι στο 3-16 και ισοβαθμεί με την Άλμπα, ενώ η Ζάλγκιρις έχει ρεκόρ 6-13 και βρίσκεται στην 16η θέση. Πρώτη ήττα του Τρινκέρι στον δεύτερο αγώνα του στον πάγκο της Ζάλγκιρις.

Καμπαρό και Φαλ τους 36 από τους 51 πόντους

Η Βιλερμπάν ήταν πιο εύστοχη στα τρίποντα από την Ζάλγκιρις στο πρώτο ημίχρονο, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας είχε 79% στα δίποντα, αλλά αμυντικά δεν είχε “απάντηση” στον Γιουσουφά Φαλ, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, ισάριθμους με τον Καμπαρό και ο Γάλλος σέντερ ήταν απόλυτα εύστοχος (8/8δ, 2/2β). Η Ζάλγκιρις μείωσε δυο φορές στον έναν πόντο, αλλά η Βιλερμπάν είχε τις αντοχές και διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Λι δεν ήθελε να ηττηθεί…

Στο τρίτο δεκάλεπτο, στο επιθετικό δίδυμο των Καμπαρό και Φαλ προστέθηκε ο Πάρις Λι που πέτυχε συνολικά 22 πόντους, μοίρασε 8 ασίστ και η αποφασιστικότητα του ήταν η κατάλληλη ώθηση για τους συμπαίκτες του να προηγηθούν μέχρι και 18 πόντους (72-54). Μπορεί η Ζάλγκιρις να μείωσε με 3 συνεχόμενα τρίποντα των Σμίτς, Ντίμσα και Μάνεκ σε 82-73 στο 3’30” πριν από την λήξη, αλλά η Βιλερμπάν δεν επέτρεψε την “κλοπή” της νίκης και της χαράς που έδωσε στους φιλάθλους της.

Δεκάλεπτα: 23-17, 51-43, 72-59, 93-79

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.