Ερ. Αστέρας: Επίσημα τέλος ο Νέιπιερ, στηρίζει Σφαιρόπουλο η ομάδα

Παρελθόν αποτελεί και με τη βούλα ο Σαμπάζ Νέιπιερ από τον Ερυθρό Αστέρα, μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας στήριξαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλου δημόσια.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά τους αγώνες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποκάλυψε μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κάμερα ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ θα αποχωρήσει από τον Euroleague. Στη συνέχεια ο μπασκεμπολίστας με Instagram story απάντησε τον Έλληνα κόουτς, αφήνοντας αιχμές ότι δεν είπε την αλήθεια. Δύο μέρες μετά το περιστατικό ο Νέιπιερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Σερβίας, ύστερα από την ανακοίνωση του κλαμπ. Μάλιστα η διοίκηση ξεκαθάρισε δημόσια ότι στηρίζει τον προπονητή του συλλόγου, ενώ ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να υπογράψει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για να αποφευχθούν δημοσιεύματα και φήμες, αλλά και για να προστατευθεί η ακεραιότητα του κύριου Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει για τα εξής:

Ο αθλητής Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε στις 18 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από την ομάδα και ενημέρωσε πρώτα τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πληροφόρησε τον κόσμο δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η πολιτική της ομάδας είναι να μην έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτή και δεν θέλει να υποχρεωθεί να αγωνιστεί για αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε για την λύση του συμβολαίου του Νέιπιερ, υπό τον όρο να μπορέσει να αγωνιστεί στην συνέχεια μόνο για την Αρμάνι .

Οι υπογραφές στην κοινή συνεναίσει λύση του συμβολαίου έπεσαν την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Βελιγράδι, με παρούσες και τις δύο πλευρές. Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο αποκλειστικά από τους επίσημους λογαριασμούς και θα ενημερώνει τον κόσμο με καθαρό τρόπο στον σωστό χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.