Αναντολού Εφές: Κοντά στον Ντάουμ

Βγαίνει στην αγορά η Αναντολού Εφές.

Η Αναντολού Εφέςέχει αρχίσει καλά την εφετινή χρονιά, αν υπολογίσουμε πως πρόκειται για την πρώτη στην μετά- Αταμάν εποχή. Στην Τουρκία βρίσκεται στο 8-1 και στη 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Φενερμπαχτσέ, ενώ στην Euroleague είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 5-5.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι οι τραυματισμοί. Μετά τους Οζντεμίρογλου, Γουίλις, Πλάις και Ελάιζα Μπράιαντ, στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Άντε Ζίζιτς.

Οι πολλές απώλειες κομβικών παικτών έχουν αναγκάσει την ομάδα να ελέγξει παίκτες για να μπουν άμεσα στο ρόστερ. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Μάικ Ντάουμ.

Ο Ντάουμ είναι ένας πάουερ φόργουορντ ύψους 2,05μ. και αγωνίζεται στην ιταλική Τορτόνα. Σε 9 παιχνίδια φέτος στην Lega Basket Serie A έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 14,1 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 0,7 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στο Basketball Champions League έχει κατά μέσο όρο 12 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 3 παιχνίδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων είναι προχωρημένες, με το ενδεχόμενο του buy out να εμφανίζεται ως πιθανή λύση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.