Σφαιρόπουλος: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την πρώτη προπόνηση του στον Ερυθρό Αστέρα, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Βασίλη Γεραγωτέλη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, μετά την λύση συνεργασίας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και έκανε την πρώτη προπόνηση του με τους παίκτες, ύστερα από την πρώτη γνωριμία του.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μακάμπι, έχει συνεργάτη του και στον Ερυθρό Αστέρα, τον Βασίλη Γεραγωτέλη, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε ότι ο πρώτος στόχος του είναι η νίκη στο σερβικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, με αντίπαλο την Παρτίζαν (26/10, 20.30, NOVA) που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην κοινή έδρα της Stark Arena που χρησιμοποιούν στην φετινή σεζόν και οι δυο κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Σερβίας.

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι κομμάτι της οικογένειας και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Τσόβιτς, τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προπονήσω αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και να κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι οπαδοί, οι οποίοι είναι εκπληκτικοί.

Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν χρειάζεται πίστωση χρόνου. Δεν έχουμε τα περιθώρια από τα συνεχή παιχνίδια. Η άμυνα είναι το πρώτο κριτήριο μας, γιατί στην επίθεση υπάρχει πλούσιο ταλέντο και ικανότητες. Ύστερα από τρείς ήττες στην Ευρωλίγκα, θέλουμε την νίκη κόντρα στην Παρτίζαν και υπάρχει έξτρα κίνητρο σε τέτοιο ντέρμπι

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αγχωμένος να ξεκινήσω, να παίξω τα παιχνίδια, να χτίσω την ομάδα στο γήπεδο, την ομάδα που έχω ήδη και να φέρω επιτυχία στον σύλλογο. Ξέρουμε πως να προχωρήσουμε στη μέση της χρονιάς και θα βάλουμε νέα πράγματα, θα πάμε βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς, αλλά χωρίς να πληγώσουμε το παιχνίδι μας στο μεταξύ. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε μαζί» δήλωσε o Έλληνας προπονητής στην Mozzartspor.com


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.