«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός

Πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τους ΜακΚίσικ, Σίκμα, Γουίλιαμς-Γκος και Φαλ εν όψει Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15).

Πολλές και σημαντικές απουσίες πρέπει να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει της συνέχειας σε Euroleague και Basket League. Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει για το επόμενο διάστημα τους ΜακΚίσικ και Σίκμα, ενώ οι Γουίλιαμς – Γκος και Φαλ είναι αμφίβολοι.

Ο Λουκ Σίκμα τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, ύστερα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχει υποστεί αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου από πτώση στην νικηφόρα πρεμιέρα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι αμφίβολοι Νάιτζελ ΓουίλιαμςΓκος και Μουστάφα Φαλ, ταλαιπωρούνται με μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος προπονείται ατομικά λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν οι δύο τελευταίοι προλάβουν το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15, NS Prime) στο ΣΕΦ για τη 2η «στροφή» της Euroleague, ενώ ακολουθεί και το ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (15/10, 17:00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.