Αταμάν: «Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου για να καταλάβετε πώς νιώθω»

Την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στην παράταση σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν, ενώ εξήγησε ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» δεν έπαιξαν σύμφωνα με το πλάνο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή από τη συνέντευξη Τύπου:

«Αν με ρωτάτε πώς νιώθω… Θα καταλάβετε αν βάλετε τον εαυτό σας στη θέση μου. Χάσαμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Και μάλιστα στην παράταση. Σίγουρα αυτό προκάλεσε μια έξτρα κούραση. Αν αναφερθώ στα θετικά, θα έλεγα πως η νέα ομάδα έδειξε την ικανότητά της να παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα απέναντι σε μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρωλίγκα.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε σύμφωνα με το πλάνο μας, κάναμε πολλά λάθη. Δεν απαντήσαμε στην επιθετικότητά τους. Μας τιμώρησαν με το τρίποντο, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα τον αγώνα, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πιο φρέσκος και έμπειρος. Κάναμε ένα γελοίο λάθος (σ.σ. με τον Λεσόρ) όμως αυτό είναι το μπάσκετ. Υπάρχει πίεση. Οι παίκτες μου έπαιξαν πρώτη φορά σε αυτή την ατμόσφαιρα. Υπήρχε νευρικότητα στο τέλος».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Το είδαμε στο Σούπερ Καπ, περιμένουμε την παραπάνω επιθετικότητα του Ολυμπιακού απέναντι στον Σλούκα. Είναι ο βασικός παίκτης μας στην επίθεση. Μοίρασε την μπάλα όμως δεν είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τις φάσεις. Χάσαμε μπάλες. Ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι. Ίσως παίζει με έντονα συναισθήματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελε να κερδίσει, παίζει για τη νίκη, κουράστηκε στα τελευταία λεπτά».

Για την κατοχή του Ματίας Λεσόρ: «Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε παίκτη, σε οποιονδήποτε αγώνα. Οι παίκτες μου έδωσαν ενέργεια και προσπάθησαν πολύ».

Για τον περιορισμένο χρόνο του Κάιλ Γκάι: «Δεν τον χρησιμοποίησα πολύ. Στη θέση του Γκάι έχουμε τρεις έμπειρους παίκτες, τον Βιλντόζα, τον Σλούκα και τον Γκραντ. Δεν έδειξε καλή εικόνα αμυντικά απέναντι στον Κάνααν στο Super Cup. Γι’ αυτό δεν έπαιξε πολύ απόψε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.