Αταμάν: “Η Ακρόπολη στη φανέλα μας γεμίζει ευθύνη”

Ο Έργκιν Αταμάν δήλωσε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και έτοιμος να παλέψει για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Θα ξεκινήσω λέγοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο: σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους παίκτες και τον κόσμο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα ήθελα να πω πως είναι τιμή μου να είμαι στο μουσείο της Ακρόπολης, είναι η πρώτη φορά που είμαι εδώ, δεν είχα την ευκαιρία στο παρελθόν, όταν ερχόμουν για αγώνες εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Είναι ένα μέρος με αύρα και μεγάλη ιστορία. Η Ακρόπολης είναι ένα σύμβολο της Αθήνας αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω εδώ, με αυτή την ομάδα, με τον κύριο Γιαννακόπουλο, αλλά όχι μόνο με αυτόν: με τους παίκτες, με τους οπαδούς με τους οποίους έχουμε κοινό όραμα, να παλέψουμε όλοι μαζί προς τους στόχους μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα κορυφαίο όνομα όπως η Adidas σαν συνεργάτη του. Όπως πληροφορήθηκα, είναι η πρώτη φορά που η Ακρόπολη βρίσκεται στη φανέλα μιας ομάδας και αυτό μας γεμίζει ευθύνη”.

Φτιάξε και εσύ την ομάδα σου στο Greek Fantasy Challenge και κέρδισε πλούσια δώρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας