Ερνανγκόμεθ: «Απίθανη η υποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ενθουσιασμένος με την πρώτη γεύση που πήρε από τον Παναθηναϊκό και την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας, δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της Ισπανίας το Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο:

Για την εθνική Ισπανίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Όπως πάντα, θα τα δώσουμε όλα. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας τον μέγιστο ενθουσιασμό. Είμαστε “πεινασμένοι”. Ξέρουμε πως ο δρόμος θα είναι δύσκολος».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Για τους νεαρούς παίκτες που βοήθησαν τους «φούριας ρόχας» στην προετοιμασία τους: «Είμαι πολύ περήφανος για το πώς προπονήθηκαν αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Ήρθαν και οι τρεις την προηγουμένη εβδομάδα, έχοντας μεγάλο ταλέντο. Σε λίγα χρόνια θα αγωνίζονται στην εθνική και ως ηγέτες της θα προσπαθήσουν να την πάνε στα υψηλότερα επίπεδα».

Για τις τελικές επιλογές του Σέρτζι Σκαριόλο: «Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλέψω. Θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σαν μια οικογένεια και να “πεθάνουμε” πάνω στο παρκέ».

Για την υποδοχή του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Έζησα μία απίθανη υποδοχή. Η αλήθεια είναι πως δεν την περίμενα. Ανυπομονώ να παίξω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.