Έριξε «βόμβα» με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού κάνει ο Παναθηναϊκός, ταράζοντας τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς ντύνει στα πράσινα τον Κώστα Σλούκα. Στα γραφεία της ΚΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο διεθνής γκαρντ από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, μπήκε στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον ντύσει στα πράσινα.

Το «τριφύλλι» ψάχνει εδώ και πολύ καιρό παίκτη που θα ηγηθεί στην περιφέρεια και από τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας βγήκε ελεύθερος στην αγορά, ήταν σχεδόν αναμενόμενο πως θα έκανε κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αθόρυβα και κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του Σλιύκα, καταθέτοντας του μία μυθική πρόταση που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Ο παίκτης ζύγισε τα δεδομένα και φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση των “πρασίνων”, οι οποίοι ολοκληρώνουν την πιο ηχηρή μεταγραφική τους κίνηση των τελευταίων ετών, που όπως είναι λογικό αλλάζει τις ισορροπίες.

Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο Σλούκας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στα γραφεί της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από το “τριφύλλι” η μεταγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.