Μιγιάιλοβιτς: «Δεν θα ρισκάραμε την βιωσιμότητά μας για τον Πάντερ»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε για την αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ από την πρωταθλήτρια της Αδριατικής λίγκας και την ένταξη του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κέβιν Πάντερ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και αποχώρησε από την Παρτίζαν που δεν είχε τα οικονομικά περιθώρια να…ισοφάριζε τις παχυλές προτάσεις που δέχτηκε ο Αμερικάνος παίκτης από τον Παναθηναϊκό και τους Καταλανούς, ώστε να τον διατηρούσε στο ρόστερ της.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, διευκρίνισε ότι θα ήταν εξαιρετικά ριψιοκίνδυνο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας να έκανε αυτή την προσπάθεια παραμονής του Πάντερ.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Παρτίζαν:

«Είναι φυσιολογικό όταν τελειώνει το συμβόλαιό του, ένας παίκτης να αναζητεί καλύτερες προσφορές και να διαπραγματεύεται. Η ζωή των παικτών είναι μικρή και θέλουν να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Είναι άλλο πράγμα το συναίσθημα και άλλο η πραγματικότητα. Εμείς θα παλέψουμε για να μείνουν όλοι οι παίκτες που θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ζόραν Σάβιτς, αλλά υπάρχουν όρια. Εμείς θέλαμε να μείνει ο Πάντερ, αλλά αν πάρει μια πρόταση που δεν μπορούμε να πλησιάσουμε και είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα μας, δεν θα ρισκάρουμε την βιωσιμότητά μας όπως το 2017», ανέφερε.

Άλλες ομάδες έχουν αναγνωρίσει την αξία των παικτών μας και γι’ αυτό διπλασιάζουν τις απολαβές τους μετά τη συνεργασία τους με τον Ομπράντοβιτς. Αυτό είναι επιτυχία της Παρτιζάν και όχι απώλεια, αφού είναι η καλύτερη σύσταση για την ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.