Η Γκραν Κανάρια δεν θα συμμετάσχει οριστικά στην Euroleague 2023-24

To διοικητικό συμβουλίου της κατόχου του Eurocup 2023 αποφάσισε την συμμετοχή της ομάδας ξανά την ίδια διοργάνωση για την επόμενη σεζόν. Η κενή θέση θα καλυφθεί από την Euroleague με πρόσκληση (wild card).

Η Γκραν Κανάρια με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι για οικονομικούς λόγυς, δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην επόμενη Euroleague 2023-24 για οικονομικούς λόγους.

Οι φήμες που υπήρχαν ότι η Γκραν Κανάρια δεν θα ήταν σε οικονομική θέση να μην εξαργυρώσει το εισιτήριο συμμετοχής στην  Euroleague, παρά την κατάκτηση του Εurocup 2023, επιβεβαιώθηκαν από την ισπανική ομάδα και ενώ ο Σλοβένος τεχνικός της, Γιάκα Λάκοβιτς είχε προμηνύσει την άρνηση συμμετοχής, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες.

Πλέον ανοίγει μια ακόμα θέση για την επόμενη Euroleague, με τη διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει τον τρόπο με τον οποίο θα παραχωρηθεί η εν λόγω θέση.

Η ανακοίνωση της Γκραν Κανάρια

«Η CB ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CB Gran Canaria-Claret, SAD για να αξιολογήσει την έκθεση και να ψηφίσει σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της πρώτης ομάδας στην Turkish Airlines Euroleague.

Αφού αναλύθηκε η κατάσταση και διενεργήθηκε η ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Club Baloncesto Gran Canaria-Claret SAD αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση της Euroleague για οικονομικούς λόγους και να παίξει ξανά το Eurocup.

Η Διοίκηση έχει συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου για αύριο, Τρίτη 13, με έναρξη στις 10:00.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.