Βεζένκοφ: «Εμείς φταίμε που κρίθηκε ο τελικός στο καλάθι του Γιουλ»

Ο MVP της φετινής Ευρωλίγκα υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός όταν είχε προβάδισμα έξι πόντων στο φινάλε του τελικού δεν έπρεπε να επιτρέψει στην Ρεάλ να μειώσει και να νικήσει με το σουτ του Γιουλ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σκέφτεται τον τρόπο που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την Ρεάλ στον τελικό του φάιναλ φορ του Κάουνας και παραδέχεται ότι η ομάδα του φταίει για την απώλεια του τίτλου. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, με αποστολή του Ολυμπιακού, έκανε τις τελευταίες δηλώσεις του για το φάιναλ φορ και την μη επίτευξη του στόχου που είχαν οι Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

“Καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για όσα καταφέραμε φέτος, για τη χημεία μας, για το έργο μας, για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και για τις όμορφες στιγμές. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα.

Εμείς φταίμε. Κάναμε λάθη. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήμασταν τόσο κοντα, αλλά το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς σε 2-3 ημέρες έχουμε ξανά αγώνα, οπότε πάμε για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να τελειώσει η σεζόν όπως πρέπει.

Για κάποιες ημέρες ακόμα θα γυρίζει στο κεφάλι μας και σε εμάς και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κόσμο. Ήρθε στο Κάουνας εν μέσω εκλογών, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον περιμένουμε και στους τελικούς μαζί μας, για να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο της σεζόν.

Όταν φτάνεις στις τελευταίες κατοχές σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη. Το θέμα είναι να μην φτάσεις μέχρι εκεί. Για το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί νομίζω ότι ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας