Μπαρτζώκας: «Μην έχετε κατεβασμένα τα κεφάλια σας» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του μην έχουν κατεβασμένο το κεφάλι και να είναι περήφανοι για τη φετινή τους πορεία.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε στους παίκτες του πως αυτός είναι ο αθλητισμός, μετά τον τελικό του Final 4. Παράλληλα, τους ζήτησε πως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι.

Χαρακτηριστικά, ο Μπαρτζώκας είπε: «Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθειά σας όλη τη σεζόν. Ήταν μία σπουδαία σεζόν. Ήταν μία σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν στο σκορ για όλο τον αγώνα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος, για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Κατά τη γνώμη μου, πολλές φορές η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να το συνειδητοποιήσεις, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το μπάσκετ. Και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό. Από τη δική μου πλευρά, ακόμα και τώρα, στον ημιτελικό, σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν δείξατε ότι είστε ομάδα, ότι είστε καταπληκτικοί συμπαίκτες. Θυσιάσατε τους εαυτούς σας για την ομάδα και αυτό είναι κάτι για το οποίο όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι ευγνώμων.

Ξέρω πως είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή για να το πω, αλλά έχουμε ακόμα έναν τίτλο για να πάρουμε, σε έναν μήνα από τώρα. Για ακόμα μία φορά θα μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη και θα πολεμήσουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ακούστε, κάντε μου μία χάρη. Μην έχετε κατεβασμένα τα κεφάλια σας. Ας έχουμε περηφάνια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας