Τα δυο «βαρόμετρα» Βεζένκοφ και Χεζόνια (vid)

Οι Σάσα Βεζένκοφ και Μάριο Χεζόνια είναι τα δυο «βαρόμετρα» των Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα.

Ο Βεζένκοφ των ρεκόρ

Τη σεζόν 2022-2023 στην Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοφ παρουσίασε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης που τον συγκαταλέγει στους κορυφαίους της Ευρώπης . Όχι μόνο αναδείχθηκε MVP της Euroleague, αναγνωρίζοντας την καθ’ όλα εξαιρετική του απόδοση και τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας του, αλλά κατέκτησε και το βραβείο Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy. 

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα υπογράμμισε την επιθετική του δεινότητα και τη σταθερότητά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Βεζένκοφ μπήκε έτσι σε ένα πολύ αποκλειστικό κλαμπ, καθώς έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που κερδίζει και τις δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις την ίδια σεζόν. Ο μόνος άλλος παίκτης που έχει καταφέρει αυτό το σπάνιο κατόρθωμα ήταν ο Νάντο Ντε Κολό το 2016, γεγονός που πιστοποιεί την εξαιρετική φύση του επιτεύγματος του.  

Ο Χεζόνια κάλυψε τα κενά

Ο Μάριο Χεζόνια  μπορεί συχνά να αλλάζει το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με έναν πολύπλευρο ρόλο που περιλαμβάνει σκοράρισμα, άμυνα και ριμπάουντ. Ένας παικτης που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στον τελικό της EuroLeague και θα είναι ένας κρίσιμος συντελεστής και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η ικανότητά του στο ριμπάουντ, ειδικά στην επίθεση, θα δημιουργούσε πρόσθετες ευκαιρίες για σκοράρισμα στους Ισπανούς, σύμφωνα με τη δίψα και το πάθος που έδειξε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, η ηγετική του ικανότητα εντός και εκτός γηπέδου μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στο να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη και με κίνητρο στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.