Οι δυο «πύργοι» Φαλ και Ταβάρες (vid)

Οι Μουσταφά Φαλ και Έντι Ταβάρες είναι οι δυο «πύργοι» των φιναλίστ του τελικού του Final 4 της Euroleague.

Ο Φαλ η σταθερά του Ολυμπιακού

Ο Μουσταφά είχε σημαντικό αντίκτυπο για την απόδοση του Ολυμπιακού και στη σεζόν 2022-2023 στηEuroLeague. Αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά του στο γήπεδο, ο Γάλλος σέντερ έχει μέσο όρο 7,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα. Κορυφαίο στοιχείο της απόδοσής του είναι η εξαιρετική ευστοχία του στα σουτ δύο πόντων, με ποσοστό επιτυχίας 73,5%. Αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο τον καθιστά τον κορυφαίο παίκτη σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα σε ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα. Η συνεισφορά του αυτή τη σεζόν ήταν καθοριστική για να βοηθήσει την ομάδα του να προχωρήσει μέχρι το τέλος του φετινού…. Μαραθωνίου της EuroLeague και η ισχυρή του απόδοση αποδεικνύει την αξία του ως παίκτη.

Το… φόβητρο της Ρεάλ

Ο Γουόλτερ Ταβάρες είχε εξαιρετικές επιδόσεις στη φετινή EuroLeague. Η εξαιρετική του απόδοση στα Playoffs τους μήνες Απρίλιο/Μάιο τον οδήγησε να κερδίσει τον τίτλο του MVP της Ευρωλίγκας για αυτούς τους μήνες. Ο Ταβάρες ανέδειξε τις ικανότητές του, οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο FinalFour, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που ήταν καθοριστικές για την πορεία της «βασίλισσας» στη σειρά των Playoffs. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, κέρδισε τη δεύτερη διάκρισή του ως MVP του γύρου, αποδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την τεράστια επιρροή του στη διοργάνωση. Η παρουσία του στο Final Four αποτελεί αναμφίβολα βασικό παράγοντα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και φάνηκε στον ισπανικό εμφύλιο στον ημιτελικό της Παρασκευής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.