Λαρεντζάκης: «Το Game 2 είναι επικίνδυνο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ισχυρίστηκε στον Νικήτα Αυγουλή ότι το Game 2 στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε (28/04, 21:30, NS) κρύβει κινδύνου, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τους «ερυθρόλευκους».

Τη δική του αναφορά έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας διεθνής ισχυρίστηκε ότι είναι επικίνδυνο ματς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περιθώρια βελτίωσης κυριώς στην άμυνα εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε: «Τελείωσε το πρώτο ματς, κοιτάζουμε το επόμενο. Πιστεύω κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όντως το δεύτερο παιχνίδι είναι επικίνδυνο γιατί κρύβει το κίνδυνο του πρώτου. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιωθεί και άλλο στην άμυνα για να πάρουμε το 2-0».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει πράγματα στο Game 2 του ΣΕΦ: «Σίγουρα πρέπει να αλλαξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση να μην βιαζόμαστε. Σε γενική γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν η Φενέρμπαχτσε θα κάνει αλλαγές: «Έχουμε συζητήση μία αλλαγή στην πικ εν ρολ άμυνα. Εμείς θα είμαστε πιστοί στο πλανο μας. Θα αρχίσουμε από την άμυνα για να πάρουμε ενέργεια προς την επίθεση».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος τα τελευταία δύο χρόνια στηρίζει την ομάδα. Είναι ωραίος ο παλμός μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 για να πάμε στην Κωνσταντινούπολη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας