Φενέρμπαχτσε: Δυσαρέσκεια Ιτούδη για τη μορφή της Euroleague

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σχετικά με τη μορφή της Euroleague.

Ο Έλληνας κόουτς της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως αν αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων της διοργάνωσης, θα πρέπει να αυξάνονται και οι ομάδες που παίζουν στα play off.

Αρχικά, ο Ιτούδης δήλωσε: «Στις αρχή είχαμε 16 ομάδες και οι 8 περνούσαν, οι μισές δηλαδή. Στο ΝΒΑ περνάνε 16 στις 30 και υπάρχουν και τα play in. Πρόσθεσαν κάτι για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Εμείς προσθέσαμε δύο ομάδες, τις κάναμε 18 και ακόμη 8 προκρίνονται στα play offs, λιγότερες από τις μισές. Ωραία, πολύ ωραία».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε: «Είναι κάτι που λέω από τότε που ήμουν στην ΤΣΣΚΑ. Δεν έχει σημασία αν είμαστε πέμπτοι, έκτοι, έβδομοι ή όγδοοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε κι άλλο τα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εδώ, ακόμη κι αν οι ομάδες φτάσουν τις 20 ή τις 22, ας αφήσουν μόνο έξι να προκρίνονται».

Τέλος, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δήλωσε: «Εμείς ως Ένωση Προπονητών λέμε τη γνώμη μας και έχουμε πολλές ιδέες. Θέλουμε τα play in, θέλουμε να γίνει πιο συναρπαστική η Euroleague. Ήδη είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον. Είτε Άλμπα, Παναθηναϊκός ή Βιλερμπάν είναι τελευταίοι, δεν είναι εύκολο το ματς. Παντού είναι δύσκολα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας