Πονίτκα: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την κατάληξη της σεζόν, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Ματέους Πόνιτκα ισχυρίστηκε στον Νικήτα Αυγουλή ότι η ομάδα είναι στεναχωρημένη από τον τρόπο που εξελίχθηκε η χρονιά στη Euroleague, αλλά θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτίζαν για την τελευταία αγωνιστική στην Euroleague και ο Ματέους Πονίτκα στάθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στο κίνητρο του αγώνα. Παράλληλα ο Πολωνός μπασκεμπολίστας δήλωσε ότι η ομάδα αξίζει περισσότερο και θα το δείξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, κανείς δεν περίμενε ότι η σεζόν θα είχε αυτή την κατάληξη για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με την Παρτίζαν μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και ότι αξίζουμε περισσότερα».

Για το αν είναι εύκολο να βρει κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Για εμένα δεν είναι δύσκολο να βρίσκω κίνητρο. Η έδρα της Παρτίζαν είναι “καυτή” θα έχουν 25.000 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Δε ξέρω τί αλλό μπορεί να σου δώσει κίνητρο για να παίξει κόντρα στην Παρτίζαν».

Για τη συνέχεια και τα πλέι – οφ του Παναθηναϊκού: «Έχουμε τα πλέι – οφ πρέπει να είμαστε σοβαροί. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι η ομάδα δεν κοιμάται και ότι γινόμαστε καλύτεροι. Δε θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.