Τζέιμς: «Τώρα με νοιάζει περισσότερο η τιμωρία»

Ο Μάικ Τζέιμς εμφανίστηκε ενοχλημένος από την τιμωρία του από τη διοίκηση της Μονακό.

Ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως θέλει βοηθήσει την ομάδα του στην εκπλήρωση των στόχων της και συμπλήρωσε πως παραμένει θετικός.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς δήλωσε για την τιμωρία του στο «Basketnews»: «Ήταν διαφορετικό σε σχέση με την περίοδο που είχα τιμωρηθεί στην ΤΣΣΚΑ. Ειλικρινά, δε με ένοιαζε τόσο όταν τιμωρήθηκα στη Μόσχα. Περνούσα πολλά εκτός παρκέ και δε με ενδιέφερε τόσο το μπάσκετ τότε. Δε με ένοιαζε καθόλου, δεν άλλαξε τίποτα. Δε σκέφτηκα για δεύτερη φορά τι συνέβη. Ήμουν σπίτι μου, δε με ένοιαζε, με ενδιέφερε η οικογένειά μου στο σπίτι, όσα γίνονταν στην πατρίδα μου. Τώρα η κατάσταση είναι η διαφορετική, γιατί τώρα όντως με νοιάζει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ούτε σε αυτό έχω βρει την άκρη ακόμα. Προσπαθώ να κάνω αυτά που πρέπει. Είναι δύσκολο να αλλάξω ό,τι γίνεται ή το πώς θέλουν οι άλλοι να είμαι. Προσπαθώ να βγάλω τα συμπεράσματά μου σε αυτό το επίπεδο της σεζόν, που κάθε ματς μετράει, ειδικά όταν βάζω τόση πίεση για να είμαι καλός. Όλοι περιμένουν από εμένα αυτό που έχω αποδείξει ότι είμαι. Επομένως, πρέπει να βρω την ισορροπία, το πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Και αυτό μπορώ να το κάνω. Θέλω να μείνω θετικός και να τη βρω την άκρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.