Λι: «Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» (vid)

Ο Πάρις Λι τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αφήσει πίσω του τις τελευταίες ήττες και να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως δεν νιώθει κουρασμένος και πως θέλει να παίζει σε κάθε ματς. Ο Λι αναφέρθηκε και στους Βαυαρούς, τους οποίους χαρακτήρισε καλή ομάδα με καλό προπονητή.

Αρχικά, ο Λι δήλωσε: «Οι πιθανότητές μας δεν είναι να χάνουμε κανένα παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Φυσικά, δεν έπρεπε να χάσουμε ορισμένα από τα τελευταία παιχνίδια, όμως έγινε. Δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό είναι εντάξει, γιατί δεν είναι, όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να προχωρήσουμε μπροστά».

Στη συνέχεια δήλωσε για το πως αισθάνεται και την Μπάγερν Μονάχου: «Θέλω να παίξω, δεν είμαι κουρασμένος. Όταν παίζω χάνομαι στο παιχνίδι. Θέλω να παίζω και δεν είμαι κουρασμένος. Έχουν καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό προπονητή. Είναι σαν και εμάς, δεν έχουμε μια καλή χρονιά. Αλλά έχουν μια καλή ομάδα. Πρέπει να τους σεβαστούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.