Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 75-82: Έμπλεξε η μεν, όσο ζει ελπίζει η δε (hls)

Η Αρμάνι των πολλών απουσιών πέρασε από την Πόλη με εκπληκτικό Νέιπιερ (26π) και έκανε δύσκολο το πλεονέκτημα έδρας για την Φενέρμπαχτσε.

Με άρμα μάχης την άμυνα που εξουδετέρωσε τους Καλάθη (0 πόντοι, 3 ασίστ) και Γουίλμπεκιν (7π, 1/7τριπ), η Αρμάνι ξεπέρασε τις σημαντικές απουσίες (Πάνγκος, Σιλντς, Χολ, Ντατόμε) και με απίθανη εμφάνιση του Νέιπιερ στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε 21 πόντους με 5 τρίποντα, πέρασε απόλυτα δίκαια από την Αρένα της Φενέρ έχοντας το προβάδισμα σε όλο το διάστημα του αγώνα.

Οι Λομβαρδοί προηγήθηκαν 23-18 στο δεκάλεπτο, άντεξαν στην αντεπίθεση της Φενέρ που τα περίμενε όλα από τους Γκούντουριτς και Μότλι (37-35 υπέρ τους στο ημίχρονο) και ξέφυγαν με 14 πόντους όταν ο Νέιπιερ άρπαξε φωτιά με 11 πόντους στην τρίτη περίοδο (47-61).

Χωρίς τρόπο να διασπάσει την άμυνα με αλλαγές της Αρμάνι, η Φενέρ κατέφυγε στις προσωπικές προσπάθειες. Ο Γουίλμπεκιν πήγε στον πάγκο με 1/7 τρίποντα, ο Γκούντουριτς έκανε ό,τι μπορούσε με 19 πόντους και 3/7 τρίποντα, ο Έντουαρντς βοήθησε με 16π (4/7τριπ), όμως ο Μεσίνα είχε δεύτερο άσο στο μανίκι τόσο τον Λουαού-Καμπαρό (19π), όσο και τον Μπίλι Μπάρον, ο οποίος με 6 πόντους στο τελευταίο λεπτό δεν άφησε τη διαφορά να πέσει έστω στο τρίποντο.

Η νίκη για την Αρμάνι την έφερε σε ρεκόρ 13-16 και της δίνει κάποιες μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην 8άδα αν κάνει το 5/5 ως το φινάλε, ενώ η Φενέρ υποχώρησε στο 17-12 και από τη στιγμή που παρέμεινε δύο νίκες μακριά από την 4η Μονακό έχει λίγες ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας, ενώ κοιτάζει και πίσω της αφού Μακάμπι και Παρτίζαν είναι μια νίκη μακριά της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.