Ομπράντοβιτς: «Καταπληκτικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τη φετινή του πορεία.

Ο Σέρβος κόουτς της Παριτζάν τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση της Euroleague και τόνισε πως έχουν παρουσιάσει καταπληκτικό μπάσκετ. Παράλληλα, ο «Ζοτς» τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλη ομάδα και πως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος μέσα στο Βελιγράδι.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος στην Euroleague. Παρουσιάζει καταπληκτικό μπάσκετ, παίζει σαν ομάδα και δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Έχουν φανταστικό ρυθμό στην επίθεση, παίζουν με υπομονή και πολλές επιθέσεις τους εκδηλώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα αναζητώντας με υπομονή ένα ελεύθερο σουτ. Στην άμυνα παίζουν με αλλαγές, ακόμη και με τον Φαλ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την άμυνά τους. Από εκεί εξασφαλίζουν κυρίως το πλεονέκτημά τους και μετά έχουν ανοιχτό γήπεδο. Διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό ρυθμό και να προσφέρουν εύκολους πόντους».

Στη συνέχεια, ο «Ζοτς» αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του για είσοδο στα play off: «Αντιμετωπίζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές ομάδες που είναι μπροστά μας στη βαθμολογία, συν τον Παναθηναϊκό που δε θα είναι ευκολότερος αντίπαλος και παραμένει μεγάλη ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της Παριτζάν: «Πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός για τον αντίπαλο, τους αντίπαλους παίκτες και τους φιλάθλους της αντιπάλου ομάδας. Θα ήθελα αυτό να συμβαίνει πάντα στα παιχνίδια μας. Καταλαβαίνω το πάθος των οπαδών μας, αλλά τους θερμοπαρακαλώ να μην πετάνε αντικείμενα και να μη βρίζουν κανέναν. Να κάνουμε την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας την καλύτερη στην Ευρώπη από όλες τις απόψεις. Από πλευράς στήριξης και ατμόσφαιρας είμαστε ήδη οι καλύτεροι, αλλά ας κάνουμε και το επόμενο βήμα, ώστε να μιλά όλη η Ευρώπη όχι μόνο για το κλίμα, αλλά και για τον σεβασμό που δείχνουμε στον αντίπαλο και σε κάθε φιλοξενούμενο στο γήπεδό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.