Μπάγερν-Άλμπα 75-76: Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά (hls)

Η Άλμπα πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπάγερν, με κάρφωμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Βέτζελ για το τελικό 75-76.

Σε ακόμη ένα ματς μεταξύ των δύο γερμανικών ομάδων που “έσπαγε” καρδιές, η Άλμπα μετά από 6 ήττες σε 6 παιχνίδια απέναντι στην Μπάγερν, σταμάτησε την αρνητική παράδοση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με άχαστο Λο που ήταν ήδη διψήφιος από το 6λεπτο οικοδόμησε διαφορά 6 πόντων, 14-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η ομάδα του Γκονζάλες συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκε 29-38 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά τότε η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση και με 8-0 σερί, μείωσε στον πόντο 37-38. Στην τρίτη περίοδο η Μπάγερν βρήκε επιλογές με Μπόνγκα και Γκιφάι, περνώντας μπροστά 58-54 λίγο πριν το 30′.

Στην τελευταία περίοδο το προβάδισμα άλλαξε χέρια συνολικά 9 φορές μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα. Η Άλμπα προηγήθηκε 71-74 με σπουδαίο τρίποντο του Σμιθ, αλλά ακολούθησαν 2 προσωπικά καλάθια του Γουίνστον που έγραψε το 75-74. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δική τους μπάλα για 18 δευτερόλεπτα και παρά την αστοχία του Σμιθ, είχαν ακόμη 6 δευτερόλεπτα για να πάρουν το ματς.

Ο Λο πέρασε με μαγικό τρόπο στον Βέτζελ κι αυτός κάρφωσε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 1,3 πριν το τέλος. Η Μπάγερν είχε ένα τελευταίο σουτ με τον απελπιστικό απόψε Ομπστ να βρίσκει σίδερο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.