Εφές – Ρεάλ 90-89: Αναπνέει ακόμα στο κυνήγι της οκτάδας (hls)

Η αναβίωση του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας μεταξύ Έφες και Ρεάλ εμπεριείχε πολύ σασπένς, όμορφο μπάσκετ και τελικά νίκη για τους Τούρκους με 90-89.

Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αταμάν στο κυνήγι της οκτάδας και μια ήττα για την Ρεάλ που έφερε τον Ολυμπιακό χωρίς παραπάνω παιχνίδι μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από την Έφες στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως τελικά οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα (42-39) κι αυτό γιατί στο τελευταία τρίλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου η Έφες ανέβασε την ενέργειά της στην άμυνα και βρήκε σκορ με τον Μπράιαντ και τον Λάρκιν στην επίθεση. 

Η τρίτη περίοδος ήταν ένας καταιγισμός τριπόντων από τους παίκτες του Αταμάν. Σίνγκλετον, Λάρκιν, Μπράιαντ και Κλάιμπερν πυροβολούσαν ανηλεώς. Με επιμέρους σκορ 35-21 στο τέλος της τρίτης περιόδου οι Τούρκοι είχαν εξασφαλίσει διαφορά 17 πόντων (77-60). 

Κι ενώ όλα έμοιαζαν να πλησιάζουν από νωρίς στο φινάλε, η Ρεάλ επέστρεψε, δεν μείωσε απλά, αλλά με τρίποντο του Γιαμπουσέλε προσπέρασε (83-84) και γέμισε άγχος τους γηπεδούχους. Ένα τρίποντο του Λάρκιν και μια δική του ασίστ στον Πλάις που κάρφωσε έδωσαν εκ νέου προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην Έφες και τελικά την οδήγησαν στη νίκη με 90-89. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.