Ομπράντοβιτς: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί έπαιξε χωρίς πίεση…»

Η Μονακό περιμένει την Μπασκόνια την οποία χαρακτήρισε πιο δύσκολη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς έκρινε ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν…περίεργο πριν από το τζάμπολ, γιατί κάθε ομάδα που παίζει χωρίς άγχος, μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αλλά είχε εμπιστοσύνη στους παίκτες του για να αποφύγουν “λαχτάρες” από την ελληνική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό γιατί δεν έχει πίεση και έπαιξε με κάποια χαμηλά σχήματα στο παιχνίδι. Κερδίσαμε όλες τις περιόδους και κάναμε και καλό ροτέισον, γιατί έπαιξαν όλοι οι παίκτες. Είναι κάπως περίεργα αυτά τα παιχνίδια γιατί ίσως πρέπει να τα καθαρίζεις πιο νωρίς και αυτό έχει να κάνει με την άμυνα, γιατί αν παίζεις καλή άμυνα μπορείς να φτάσεις στη νίκη πιο εύκολα. Έχουμε 17 νίκες τώρα και στόχος μας είναι όσες περισσότερες για να πάρουμε την πρόκριση. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί και τα στυλ παιχνιδιού μας δεν είναι ίδια και θα είναι και πιο δύσκολο παιχνίδι από το σημερινό.

Πήραμε βοήθειες από τον Μονέκε, αλλά έκανε και κάποια λάθη σε κάποιες τοποθετήσεις του. Αλλά είναι ακόμα νωρίς να αποκτήσει χημεία και θα το βρει με τον χρόνο.

Η αυτοπεποίθηση της Μπασκόνια θα είναι υψηλή, γιατί κέρδισαν στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.