Σλούκας: «Με την Μπάγερν πρέπει να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (09/03, 21:00, NS Prime), τον κόσμο της ομάδας, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας.

Το δικό του σχόλιο έκανε αρχικά ο Κώστας Σλούκας για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια ο μπασκεμπολίστας των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το ματς της Πέμπτης (09/03, 21:00, NS Prime) με την Μπάγερν Μονάχου για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Το «κλειδί» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Βαυαρών είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη θέση του Ολυμπιακού στη βαθμολογία: «Είναι σημαντικός στόχος, το έχουμε πει από την αρχή. Στόχος του Ολυμπιακού είναι το Final-4. Η βαθμολογική μας θέση μας δίνει τη δυνατότητα για το πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε πολύ κοντά σ’ αυτό».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι εντός έδρας, να βάλουμε το κόσμο στο παιχνίδι. Όπως κάναμε και με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα αν παίξουμε δυνατά, παρ’ όλο που η Μπάγερν είναι σε ανοδική πορεία αυτή την περιόδο».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Αρχικά είναι σημαντικό ότι καταφέρνουμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι. Χθες ήταν μία μέτρια μέρα για τον Ολυμπιακό, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε και με υψηλό σκορ, αυτό για μία ομάδα είναι πλουραρισμός. Θα βάλω ένα ερωτηματικό για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, υπάρχουν και τα playoffs. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.