Ρεάλ-Μπασκόνια 81-85: Ανατροπή με buzzer-beater! (hls)

Οι Βάσκοι έχαναν με 8 πόντους 4 λεπτά πριν από το τέλος, όμως ένα....τετράποντο του Κοστέλο τούς έδωσε την 15η νίκη στη Euroleague.

Για πολλοστή φορά το συναπάντημα της Ρεάλ με την Μπασκόνια στη Euroleague προσέφερε ένα παιχνίδι υψηλής ποιοτικής στάθμης, το οποίο μάλιστα εξελίχθηκε και σε θρίλερ με τον Κοστέλο να δίνει τη μεγάλη νίκη στους Βάσκους στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μέσα στην αναμέτρηση το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές χέρια, όμως στο τέλος και παρά τα λάθη της (17 τον αριθμό έναντι μόλις 6 της προσηλωμένης Μπασκόνια) η Ρεάλ φάνηκε να ελέγχει την κατάσταση προηγούμενη με 78-71 ενώ απέμεναν 4 λέπτα για τη λήξη.

Εκεί όμως οι Βάσκοι έδειξαν την ανθεκτικότητά τους με τρίποντα των Κοστέλο και Χάουαρντ έφεραν τον αγώνα στην ισορροπία του 81-81, ο Χόμες έπαιξε απίθανη άμυνα στον Ταβάρες και τον έκοψε σε κάρφωμα (!), με τον Κοστέλο στο 1 δέκατο να ευστοχεί σε τρίποντο, παίρνοντας και το φάουλ του Ρούντι για να διαμορφώσει το 81-85.

Το σύνολο του Πενιαρόγια (15-12) μετράει την τρέχουσα σεζόν 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στους Μαδριλένους, καθώς τους νίκησε στον πρώτο γύρο της Euroleague αλλά και στο πρωτάθλημα.

Απίθανη εμφάνιση του Τόμπσον με 18 πόντους, 14 ασίστ, 32 στην αξιολόγηση, 20 πόντους είχε με 5/8 τρίποντα ο Κοστέλο, 11 ο Χάουαρντ, 13 ο Κότσαρ.

Για την Ρεάλ (18-8, αφού έχει και το ματς με την Εφές που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα) ο Μούσα είχε 21 πόντους, ο Ταβάρες 13, 10 προσέθεσε ο Πουαριέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.