Χάκετ: “Εγώ και ο Παππάς μοιάζουμε!”

Ο Ντάνι Χάκετ θυμήθηκε γελώντας το "που πας με αυτό το μαλλί" του Νίκου Παππά και μίλησε στον Χρήστο Καούρη για τη σχέση του με τον Έλληνα γκαρντ.

Ο άσος της Βίρτους είχε αντιμετωπίσει τον Παππά σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ. στις 25 Ιανουαρίου 2016, με τον Παππά να κάνει χιούμορ με τα κοτσιδάκια του Χάκετ. Ο Χρήστος Καούρης τον ρώτησε σχετικά στο τελευταίο επεισόδιο του podcast “Για το ματς” και ο Χάκετ απάντησε γελώντας:

“Στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου είπε, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο να κερδίσω εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ξεκινήσει εκείνη τη σεζόν χάνοντας εντός έδρας στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς και μετά πήγαμε στο ΟΑΚΑ και χάσαμε με 20, με μεγάλη διαφορά. Οπότε σε εκείνο το σημείο αισθανόμουν ήδη πίεση γιατί χάναμε στα ντέρμπι. Όλοι είμασταν συγκεντρωμένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και εγώ θυμάμαι ότι ένιωθα μέσα στο ματς, είχα βάλει κάποια σουτ και έπαιζα καλά. Στο τέλος του παιχνιδιού ο διάσημος Νίκος Παππάς και εγώ είχαμε εκείνο το συμβάν! Νομίζω πως ίσως είχα βάλει ένα σουτ μετά και έβγαλα τη γλώσσα ή έκανα μια γκριμάτσα!

Νομίζω πως είχε γίνει πολλή συζήτηση πως εγώ και ο Παππάς μοιάζουμε κάπως στον χαρακτήρα. Νομίζω πως είναι της ίδιας φύσης παίκτης με εμένα, ένας ατρόμητος παίκτης, ένας παίκτης που μπορεί να παίξει πάνω από το επίπεδο του, πάντα έτοιμος να παλέψει για την ομάδα του. Ήταν κάτι που σεβάστηκα, πραγματικά. Φέτος τον είδα στην ομάδα, μιλήσαμε και του είπα “ε, έλα να ανταλλάξουμε φανέλες γιατί θέλω να κρατήσω τη φανέλα σου στο σπίτι του και να θυμάμαι τις μάχες που είχαμε”.

Ήταν μέλος της διαδρομής μου στην Ελλάδα. Είναι κάτι που μπορώ να λέω στα παιδιά μου ή στα εγγόνια μου, να τους λέω “ακούστε, έδωσα μάχες με αυτό τον τύπο, αυτός ήταν στον Παναθηναϊκό, εγώ στον Ολυμπιακό…”. Στο τέλος όλο αυτό τελείωσε πολύ καλά, έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο και είμαι χαρούμενος για αυτό το αστείο σκηνικό”.

Ακούστε όλο το podcast εδώ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.