Παρτίζαν – Βιλερμπάν 92-71: Κυριάρχησε και παραμένει σε τροχιά playoffs (hls)

Με το... δεξί ξεκίνησε την «διαβολοβδομάδα» η Παρτίζαν, καθώς επικράτησε εύκολα με 92-71 της Βιλερμπάν στη «Stark Arena» και παρέμεινε σε τροχιά οκτάδας.

Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, η οποία είχε να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες, κατάφερε να προβάλει αντίσταση μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο, αφού από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με «όπλο» την πιεστική άμυνα κράτησε πολύ χαμηλά τον αντίπαλο, κατάφερε να βρει ρυθμό και στην απέναντι πλευρά του γηπέδου, έχοντας τον Πάντερ σε μεγάλη βραδιά και πολύ γρήγορα επέβαλε τον ρυθμό της.

«Έχτισε» διψήφια διαφορά, με την οποία πήγε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο (50-36) και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Μάλιστα, στην τρίτη περίοδο η διαφορά άγγιξε ακόμη και το +30 (75-46), με το τελευταίο δεκάλεπτο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και την Παρτίζαν να φτάνει τις 11 νίκες, μετά από 22 αγωνιστικές.

Πρώτος σκόρερ ο Πάντερ με 22 πόντους, ακολούθησε ο Έξουμ με 13, ενώ ο Λεσόρ πρόσθεσε 12. Σε ρηχά νερά επιθετικά ο Παπαπέτρου, αλλά με καλή παρουσία στην άμυνα. Για τη Βιλερμπάν «διασώθηκαν» οι Φαλ και Πονς που σημείωσαν από 14 πόντους, ενώ μάζεψαν και από 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 50-36, 76-51, 92-71.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.