Ερ. Αστέρας – Παρτίζαν 78-79: Λεντέι από παντού (hls)

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον απίστευτο Ζακ Λεντέι, η Παρτίζαν νίκησε το δεύτερο σέρβικο κλάσικο στην Ευρωλίγκα με 79-78 και πλέον ισοβαθμεί με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και να έκατσαν εκείνοι πρώτοι στην θέση του οδηγού, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Η Παρτίζαν αρχικά βελτίωσε την εικόνα της με τον Λεσόρτ να δίνει και να κερδίζει τις περισσότερες μάχες μέσα στις δύο ρακέτες, ενώ από την άλλη η δύναμη πυρός των γηπεδούχων ήταν ο Λούκα Βιλντόζα κι ο Νεμάνια Νέντοβιτς. 


Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ, αλλά δεν μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι με κάποιο ξέσπασμα και μια διψήφια διαφορά. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 17-12, όμως ακόμα και τότε δεν κατάφερε να προσπεράσει και δημιουργήσει έστω μια ψυχολογική πίεση στην αντίπαλό του.


Στην τελευταία περίοδο κι ενώ αμφότεροι είχαν βρει καταπληκτικό ρυθμό επιθετικά, ο Ζακ Λεντέι πήρε την σκυτάλη και με δικά του συνεχόμενα καλάθια έχτισε θεμέλια νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Ο Έξουν κρίθηκε να εκτελέσεις τέσσερις πολύ κρίσιμες βολές και τις έβαλε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ ο Νέντοβιτς όπως και στο πρώτο παιχνίδι σκόραρε τελευταίος για τρεις και διαμόρφωσε το τελικό 78-79.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.