Ερυθρός Αστέρας: Απειλεί να μην συμμετάσχει στο Κύπελλο!

Ανακοίνωση με την οποία απειλεί να μην δώσει το παρών στην διοργάνωση του Final 8 του Κυπέλλου εξέδωσε η ομάδα του Βελιγραδίου. Διαβάστε γιατί.

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ζητά την τιμωρία της Παρτίζαν για την περσινή απόσυρσή της από τους τελικούς του πρωταθλήματος Σερβίας. Τότε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επικαλεστεί λόγους ασφαλείας των παικτών και της αποστολής μετά από το πέρας των επεισοδιακών τελικών της Αδριατικής Λίγκας.

Οι ερυθρόλεκοι απαιτούν από την σερβική ομοσπονδία «να τηρήσει το καταστατικό της και να τιμωρηθεί η ΚΚ Παρτίζαν για το σοβαρό αδίκημα στο τέλος του σερβικού πρωταθλήματος τον Ιούνιο του 2022, χωρίς καμία και έγκυρη εξήγηση! Επτά μήνες έχουν περάσει που ολοκληρώθηκε το σερβικό πρωτάθλημα και δεν αγωνίστηκαν. Οι κανόνες είναι σαφείς, αλλά δεν εφαρμόζονται».

«Σύμφωνα με το λαϊκό «όλοι παριστάνουν τους τρελούς» ο Ερυθρός Αστέρας θα έπρεπε να δεχτεί αυτή τη σιωπή και να «νομιμοποιήσει» την αυθαιρεσία σαν να μην έγινε τίποτα; Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένας εθνικός σύλλογος, ένας σύλλογος που ιδρύθηκε σε αυτή τη χώρα και ως εκ τούτου, με εκατομμύρια οπαδούς και φορολογούμενους αυτής της χώρας, δεν έχει δικαίωμα να σιωπά για αυτήν την προσπάθεια ταπείνωσης του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας!

«Υπενθυμίζουμε σε όσους θέλουν να ξεχαστούν όλα αυτά «απλώς» να αρχίσουν να εφαρμόζουν το καταστατικό αλλιώς όλα θα γίνουν ανούσια στο σερβικό μπάσκετ. Μετά από όλα τα παραπάνω, ποιος θα τιμωρήσει τον Ερυθρό Αστέρα αν δεν εμφανιστεί στο Final6; Και με ποιο ηθικό δικαίωμα;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.