Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική φόρμα»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό (19/01, 19:30, Novasports Prime) και ο Ιταλός προπονητής ισχυρίστηκε ότι οι «πράσινοι» έχουν βρει τη φόρμα τους.

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται εντός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ο Σέρτζιο Σκαριόλο σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι. Ο Ιταλός προπονητής ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και φόρμα.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες πίσω και έχουν κάνει υψηλού επιπέδου εμφανίσεις με τους πολύ ταλαντούχους παίκτες που διαθέτουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Εμείς θα πρέπει να δώσουμε μια ακόμη μάχη και να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε σαν ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη και να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα για 40 λεπτά.

Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε, βήμα-βήμα. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά σίγουρα βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.