Ομπράντοβιτς: «Ο Ντόρσεϊ θέλει να μείνει στο ΝΒΑ»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αποκάλυψε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δε θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο κόουτς της Μονακό αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του για να εντάξει τον Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της και συμπλήρωσε πως μερικές φορές τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο. Όπως συμπλήρωσε, το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βλέπει θετικά ο παίκτης το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Euroleague.

Χαρακτηριστικά, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει. Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.