Ντόρσεϊ: Απέρριψε την πρόταση της Μονακό, αποφασίζει για Φενέρ και Ολυμπιακό

Όλα τα δεδομένα για την επιστροφή του Έλληνα διεθνή σούτινγκ γκαρντ στην Ευρωλίγκα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Nτάλας Μάβερικς και ενώ αναζητεί δεύτερη ευκαιρία για να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, μετά την εξασφάλιση της σύνταξης, όταν σταματήσει το μπάσκετ, έχει στην διάθεση του, κατατεθειμένη πρόταση από την Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” που ενδιαφέρονται για τον διεθνή παίκτη και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, λόγω ελληνικού διαβατηρίου, έχουν προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για υπογραφή συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υψηλότερη προσφορά έχει καταθέσει η Φενέρμπαχτσε με την ίδια διάρκεια συμβολαίου και συνολικές αποδοχές 3.200.000 ευρώ.

Ο Ντόρσει απέρριψε την πρόταση της Μονακό που του έδινε 1,2 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου, γιατί εφόσον επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην Ευρωλίγκα, θέλει μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα, αν και τα χρήματα των Μονεγάσκων για το επόμενο εξάμηνο, ήταν άκρως ικανοποιητικά (200 χιλιάδες τον μήνα).

Ο Ντόρσεϊ αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Και στις δυο περιπτώσεις των ενδιαφερόμενων ομάδων, θα βρει παίκτες στην θέση του σούτινγκ γκαρντ που αγωνίζεται. Τον Σκότι Ουίλμπεκιν στην Φενέρ και τον Κάνααν στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού με την εμφάνιση του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, αρχίζει να δικαιώνει την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα και την εμπιστοσύνη του προπονητή του και ενώ οι κριτικές σύγκρισης του που έχουν γίνει με τον Ντόρσεϊ, μέχρι τώρα, δεν συμβαδίζουν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο παικτών.

Το ζητούμενο με τον Ντόρσεϊ, εφόσον επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, θα είναι και πάλι, η πιθανή αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ, στο τέλος κάθε περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες, ζητεί να συμπεριληφθεί εξαγορά ρήτρας στο τέλος κάθε περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.