Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός 88-69: Πέταξε (πάλι) ένα ημίχρονο (hls)

Η Εφές πήρε διαφορά μέχρι και +19 πόντους στο πρώτο μέρος και ήταν στο 42-26 στο τέλος του ημιχρόνου-Ο Μπέικον σκόραρε μόνο στο β’ μέρος

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι κακός σε ένα πρώτο ημίχρονο, δικού του παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος, επί της ουσίας, κρίθηκε και η τύχη του παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη στη νίκη της Εφές με 88-69.

Στο πρώτο μέρος, μετά το 11-10 στο 6’, η διαφορά ανέβαινε για την τουρκική ομάδα καθώς ο Παναθηναϊκός έψαχνε ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση. Ο Μπέικον ήταν άποντος στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε όλους τους πόντους του (20 πόντους) στο δεύτερο μέρος. Για τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στη δράση ο Γκριγκόνις έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Γουόλτερς πάντως έμεινε, επί της ουσίας, εκτός παιχνιδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Άρχισε με Μίτσιτς, συνέχισε με τρίποντα

Η Εφές με 4/7 τρίποντα στην πρώτη περίοδο, βρήκε έξω από τη γραμμή σκοράρισμα για να πάρει το προβάδισμα. Για την Εφές άρχισε ο Μίτσιτς που είχε τους 8 από τους 9 πόντους της Εφές στο 9-4 στο 4’. Στο 7’ με τρίποντο Μπομπουά έγινε το 16-10. Τρίποντο και από τον Κλάιμπερν, η διαφορά πάει στο +9, 19-10, το 1’46’ πριν το τέλος της περιόδου. Στο +11 η Εφές με φόλοου του Ντάνστον, 21-10 στο 9’, απάντησε με τρίποντο ο Μαντζούκας, η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 21-13. 

Μπήκε ο Γκριγκόνις 

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου μπήκε στο παιχνίδι ο Γκριγκόνις, επιστρέφοντας στη δράση. Με δικό του τρίποντο έγινε το 23-16 στα 7’43’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Μέχρι και το +19 με Κλάιμπερν

Αυτό το -7 πάντως πέρασε γρήγορα καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είχε ισορροπία σε αρκετές περιπτώσεις στην άμυνα και η Εφές έχοντας εύστοχο και τον Κλάιμπερν ανέβαζε τη διαφορά. Ο Κλάιμπερν έκλεισε το ημίχρονο με 15 πόντους, έχοντας 4/5 τρίποντα. Συνολικά η Εφές είχε 8/16 τρίποντα στο ημίχρονο. Η διαφορά έφτασε μέχρι το +19 στα 6’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου με τρίποντο του Κλάιμπερν και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ 42-26 με 3/3 βολές του Λι σε φάουλ που πήρε πάνω σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων.

Οι πόντοι του Γουίλιαμς

Ο Παναθηναϊκός, αντίστοιχα, στο πρώτο μέρος είχε 3/15 τρίποντα και στην επίθεσή του έψαχνε να βρει παίκτες-σημεία αναφοράς καθώς με εξαίρεση τον Γουίλιαμς δεν είχε κάποιον άλλον. Ο Μπέικον τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς πόντο. Ο Γουίλιαμς έβαλε τους 7 από τους 13 πόντους του Παναθηναϊκού στη δεύτερη περίοδο.

Ο Μπέικον έβαλε 14 π. σε μια περίοδο

Η τρίτη περίοδος βρίσκει την Εφές να φθάνει δύο φορές τη διαφορά και πάλι στο +19, ο Μπέικον πάντως αρχίζει να σκοράρει. Ο Μπέικον έβαλε 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και ο Παναθηναϊκός είχε σκοράρισμα από έναν σημαντικό παίκτη του. Ο Παναθηναϊκός μειώνει σε 55-42 στα 3’49’’ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, δεν πήγε πάντως τη διαφορά κάτω από το -13. Η Εφές είχε σκοράρισμα και από Ντάνστον, είχε πάλι εύστοχα τρίποντα και η τρίτη περίοδος έκλεισε με 67-48. 

Μέχρι το +22

Η Εφές πήγε τη διαφορά στο +22, 73-51, με καλάθι του Τέιλορ στο 32’. Η Εφές έχοντας και την άνεση της διαφοράς διαχειριζόταν με άνεση το παιχνίδι, ο Μίτσιτς φρόντιζε για αυτό για την τουρκική ομάδα. Ο Μίτσιτς τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και 8 ασίστ. Η Αναντολού Εφές έφτασε στη νίκη με 88-69. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο (στην τρίτη περίοδο) έκανε την αντεπίθεσή του, δεν μείωσε κάτω από τους 13 πόντους.

Δείτε εδώ τη συνολική στατιστική εικόνα του παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.