Αταμάν: «Σημαντικό το παιχνίδι με την Μπασκόνια για τη βαθμολογική μας θέση»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με την Μπασκόνια (14/12, 19:30, NS), υπογραμμίζοντας ότι η νίκη των Τούρκων είναι σημαντική για τη βαθμολογία της Euroleague.

Κρίσιμη βαθμολογικά η αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με την Μπασκόνια για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς και ισχυρίστηκε ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να περιορίσουν τα «όπλα» των Βάσκων, ενώ παράλληλα οι παίκτες του δε θα βιάζονται για να σκοράρουν.

«Η Μπασκόνια έχει πολλούς σκόρερ. Για να ελέγξουμε το παιχνίδι των Μάρκους Χάουαρντ, Ντάριους Τόμπσον και Πιέρια Χένρι πρέπει να υπερασπιστούμε αυτούς τους παίκτες καλά και να φτάσουμε στο τέλος με τις σωστές επιλογές και σουτ χωρίς βιασύνη στην επίθεση.

Έχουμε και οι δύο τους ίδιους βαθμούς στη βαθμολογία με την Μπασκόνια και αυτό το παιχνίδι, που θα παίξουμε στην κορυφή, είναι πολύ σημαντικό για εμάς στη βαθμολογία».

Η Αναντολού Εφές φιλοξενεί στην Τουρκία την Μπασκόνια και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (14/12, 19:30, NS).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.