Ερυθρός Αστέρας – Βίρτους Μπολόνια 83-74: Αήττητος με Ιβάνοβιτς και τώρα ντέρμπι (hls)

Ο μεταμορφωμένος Ερυθρός Αστέρας νίκησε στο Βελιγράδι και την πληγωμένη από απουσίες Βίρτους Μπολόνια και με Ιβάνοβιτς στον πάγκο πλέον μετράει τέσσερις σερί νίκες.

Η Βίρτους ταξίδεψε με απουσίες στο Βελιγράδι καθώς ο Σκαριόλο δεν είχε στην διάθεση του, Τεοντόσιτς, Οτζελέγε και φυσικά τον Σενγκέλια, αλλά κατάφερε και έβαλε δύσκολα στο ξεκίνημα στον Αστέρα και με τους Τζαϊτέ (5π), Μίκι (5π.) και Γουίμς (5π) να φορτώνουν το σερβικό καλάθι κατάφεραν να προηγηθούν κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +6 (17-23). Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, είχε τον Νέντοβιτς σε ρηχά νερά και τους ψηλούς Πετρούσεφ και Μπέντιλ να παλεύουν. Φοβερό καλάθι από τον Πετρόυσεφ στα 0.7 και στο τέλος της πρώτης περιόδου!!!

Στην συνέχεια και την δεύτερη περίοδο, ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, μια ομάδα μόνος του ο Λούκα Βιλντόσα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Αστέρα, ζεστάθηκε και γρήγορα κατάφερε να φτάσει τους 14 πόντους φέρνοντας το παιχνίδι στον πόντο (33-34). Άξιοι συμπαραστάτες οι Ντόμπριτς και ο Νέντοβιτς που ξύπνησε με τον Αστέρα να παίρνει το προβάδισμα στο φινάλε του ημιχρόνου για πρώτη φορά (38-37) και να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο +1 (42-41).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πάτησε γκάζι και κατόρθωσε να πάρει μια μικρή μια διαφορά που άγγιξε τους 6 πόντους (54-48). Στο παρκέ πέρασε και ο Στέφαν Μάρκοβιτς (8ριμπ. + 5 ασίστ συνολικά) που παρέα με τους Λούκα Μίτροβιτς που γρήγορα έγινε διψήφιος (10π – 5 ριμπ.) αλλά κυρίως με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς που εκτελούσε από κοντά και μακριά (13π) ανέβασαν κι’ άλλο την διαφορά που έφτασε στη μέγιστη τιμή της και στο +12 (67-55) μετά από τρεις περιόδους. Ο Ντόμπριτς με πεσμένο ποσοστό στα τρίποντα φέτος (18%), ξέσπασε. Ο Σέρβος πήρε φωτιά, στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι (20 πόντοι), με ρεκόρ για τη σεζόν, εκτελούσε από παντού ανεβάζοντας την διαφορά στους 16 πόντους (76-60) έξι λεπτά πριν από το τέλος. Με τρομερή ψυχολογία ο Αστέρας έμεινε μπροστά και πήρε μια σημαντική τέταρτη συνεχόμενη νίκη με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο να μην έχει ακόμα χάσει.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Αστέρας αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στο ιστορικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων από τη Σερβία αγώνα που μπορείτε να απολαύστε στα κανάλια Novasports (8/12).

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 25-18, 25-14, 16-19


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.