O Αταμάν «επιτέθηκε» στην ένωση παικτών της Euroleague

O Τούρκος τεχνικός εξεμάνη για την έναρξη έρευνας της ένωσης παικτών σχετικά με την απαγόρευση της Εφές να επιτρέψει στον Μίτσιτς να παίξει στον πρόσφατο αγώνα των Εθνικών ομάδων Σερβίας-Τουρκίας.

Ο Εργκίν Αταμάν εξαπέλυσε επίθεση προς την ένωση παικτών της Euroleague με αφορμή την έναρξη διεξαγωγής έρευνας από την ένωση παικτών για την απαγόρευση της Εφές στον Βασίλιε Μίσιτς να αγωνιστεί με την Σερβία στο πρόσφατο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Νοεμβρίου.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εφές Αναντολού μετά τον αγώνα τουρκικού πρωταθλήματος με την Μπουγιουκσεχίρ:

«Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εγχώριων και ξένων παικτών στην ομάδα μας. Μόνο οι παίκτες που είναι εκτός φόρμας πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα. Αυτός είναι ο κανόνας του αθλήματος. Οι αθλητές δεν μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χωρίς εξάσκηση. Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα παίξουν στην Euroleague αυτή την εβδομάδα, κρατήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθησαν ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ενοχλούνται από αυτό. Ειδικά η Ένωση παικτών της Euroleague ήταν πολύ ταραγμένη. Άνοιξαν έρευνα εναντίον μας, επειδή κρατήσαμε αυτούς τους παίκτες εδώ.

Κοιτάμε όμως το αποτέλεσμα. Είμαστε μεγάλος σύλλογος. Κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί στις εσωτερικές μας υποθέσεις, ποιον θα στρατολογήσουμε, ποιες πρακτικές θα έχουμε. Το αποτέλεσμα είναι προφανές, αυτοί οι παίκτες βγήκαν και έπαιξαν.

Ήρθαμε εδώ το βράδυ του Σαββάτου (26/11) με ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας. Δεν βάλαμε ποτέ τον Κλάιμπερν στο γήπεδο, ο Ζίζιτς έπαιξε μόνο για πέντε λεπτά στην αρχή του παιχνιδιού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες που έμειναν στην Κωνσταντινούπολη και δούλεψαν με έντονο ρυθμό προπόνησης, κατάφεραν να παίξουν καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.