Ράντονιτς: “Πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια με το χθεσινό ματς”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι των πράσινων και για το τι πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει μία ακόμη νίκη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το ματς με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, το δεύτερο σερί ματς των πράσινων στο οποίο θέλουν να κάνουν το… νταμπλ στις νίκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων:

“Χθες ήταν ένα πολυ δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και στην παράταση, αύριο είναι ένα δύσκολο ματς μετά από πολύ λίγες ώρες πουέχουμε για να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα ακόμη σκληρό ματς, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε και πάλι ένταση και ενέργεια και στα δύο μέρη του γηπέδου. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θα είνα έυκολο, μετά και το χθεσινό ματς, δεν θα είναι εύκολο να παρουσιαστούμε πάλι τόσο καλοί. Η αντίπαλός μας είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και με ταχύτητα στο παιχνίδι της και πολλές επιλογές στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει ο βαθμός της συγκέντρωσής μας να είναι σε υψηλά επίπεδα”.

Για το “κλειδί” του ματς…

Όπως είπα θα πρέπει να είμαστε στα ίδια επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης με το χθεσινό παιχνίδι. Να είμαστε γεμάτοι ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε έτοιμοι να βρούμε λύσεις πάνω στους αντιπάλους μας”.

Για την παρουσία του κόσμου…

“Προφανώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι ο κόσμος δίπλα μας, το ίδιο έγινε και στο χθεσινό ματς. Θα έχουμε απουσίες,ο ΓΚριγκόνις δεν θα παίξει, οπότε αυτοί που θα παίξουν έχουν την ανάγκη της στήριξης του κόσμου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.