Πάρις Λι: “Αυτά είπαμε στα αποδυτήρια και αντιδράσαμε”

Ο Πάρις Λι μίλησε στα κανάλια Novasports και την εκπομπή Playmakers για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι Πράσινοι στο ΟΑΚΑ, την αρχηγική ομιλία του Γουίλιαμς και τη βοήθεια που πήρε από τη… μητέρα του!

Με εξαιρετική εμφάνιση, ο Πάρις Λι βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια. Ο Αμερικανός άσος μίλησε στα κανάλια Novasports και την εκπομπή Playmakers για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι Πράσινοι στο ΟΑΚΑ, την αρχηγική ομιλία του Γουίλιαμς και τη βοήθεια που πήρε από τη… μητέρα του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρις Λι:

“Σίγουρα με βοήθησε η μαμά μου, μου έφερε ενέργεια, μου έφερε τη Βίβλο, μου διάβασε, με ηρέμησε, μαγείρεψε για την ημέρα των Ευχαριστιών και υπάρχει μια γαλήνη στο σπίτι.

Ήταν η πρώτη φορά που κερδίσαμε δύο σερί παιχνίδια και ήταν σημαντικό μετά την περασμένη εβδομάδα. Μου άρεσε ο τρόπος που παλέψαμε, ακόμη και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δέκα πόντους. Αυτό έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας και η συσπείρωση που υπήρχε στην ομάδα.

Όλοι μου έλεγαν ότι δεν έχουμε ενέργεια. Ακόμη και η οικογένεια μου. Ίσως η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε ήταν ένα καλό μάθημα. Ο Γουίλιαμς μας έλεγε συνεχώς ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να βγάλουμε ενέργεια, γιατί υπάρχει κόσμος που μας πιστεύει. Ξυπνούν οι συγγενείς μας στην Αμερική στις 7 το πρωί για να μας δουν να παίζουμε και τι βλέπουν; Ο μόνος που παίζει μέχρι τώρα με πάθος είναι ο Πονίτκα. Μας μίλησε ο Γουίλιαμς για 10-15 λεπτά και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη την οποία απολαύσαμε.

Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση. Ήταν μια κρίσιμη στιγμή σε διπλή εβδομάδα, έπρεπε να πάρουμε το πρώτο ματς και να εκμεταλλευτούμε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι είμαστε στο 2-6 και ότι μπορούσαμε να κάνουμε μια “νέα” αρχή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.