Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-83: «Βασίλισσα» με στυλ (hls)

Η Ρεάλ πέρασε από το Μιλάνο κερδίζοντας την Αρμάνι με τους Μούσα (25π) και Χεζόνια (15π) πρωταγωνιστές, 3-3 το ρεκόρ των Μαδριλένων που πέτυχαν «διπλό» μετά την πρεμιέρα και την επικράτηση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες σημειώνοντας την τρίτη της νίκη στην διοργάνωση, δεύτερη σερί ήττα για την Αρμάνι που έχει το ίδιο ρεκόρ με την ισπανική ομάδα (3-3). Πριν από το τζάμπολ βραβεύτηκε ο Ισπανός Σέρχιο Ροντρίγκεθ που φόρεσε τα τελευταία τρία χρόνια την φανέλα της ιταλικής ομάδας. Υψηλό σκορ ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν 97 πόντους και την Αρμάνι μπροστά με τρεις εξαιτίας της ευστοχίας του Κέβιν Πάνγκος από την περιφέρεια (16 πόντοι – 4/5 τρίποντα).

Στην τρίτη περίοδο η άμυνα της Ρεάλ δυνάμωσε και επέτρεψε μόλις 11 πόντους στους Ιταλούς. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με έξι με 10 λεπτά να απομένουν στο Μιλάνο με δικά τους σουτ από μακριά (Μούσα, Ροντρίγκεθ, Γιαμπουσέλι) κλείνοντας την περίοδο επιβλητικά. Μούσα και Χεζόνια στο καθοριστικό δεκάλεπτο ανέβασαν την διαφορά στους 12 πόντους με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην επίθεση. Ο Νίκολο Μέλι έκανε ότι μπορούσε για να πλησιάσει η Αρμάνι με συνεχόμενους πόντους, ακολούθησε ξανά ο Πάνγκος και ο Ντεσόν Τόμας που βοήθησαν να φτάσουν το ματς στους πέντε (75-80) ένα λεπτό πριν τη λήξη. Ένα καλάθι του Γκάμπριελ Ντεκ κλείδωσε οριστικά το παιχνίδι 13” πριν το τέλος με την Ρεάλ να φεύγει με σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 30-24, 11-20, 16-16

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.