Μπέικον: «Τα πάντα για τη νίκη, δεν ήρθα να κάνω πλάκα» (vid)

Το μήνυμα του Αμερικανού μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Την τεράστια όρεξη με την οποία ήρθε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού έδειξε ο Ντουέιν Μπέικον. Σε δηλώσεις του στο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ ο Αμερικανός εμφανίστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την άφιξή του:

Για τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την άφιξη στην Αθήνα:«Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα που έχει ήδη ταλέντο και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για τα στοιχεία που θα φέρει στο «τριφύλλι»:«Πολύ σκοράρισμα και άμυνα. Μπορώ να σκοράρω και σίγουρα να παίξω άμυνα. Μπορώ να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Ναι, μπορώ να το κάνω αμέσως».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού:«Να είστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ να κάνω πλάκα. Ήρθα να τα δώσω όλο σε κάθε αγώνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς που δίνουμε. Μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως για εμάς, αλλά θα είμαι μαζί σας για δύο χρόνια σίγουρα και ξέρω πως θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Να είστε υπομονετικοί. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας τοπ παίκτης της Euroleague».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.