Μάρσαλ Γκλίκμαν: «Η συζήτηση με τη FIBA είναι τεράστια προτεραιότητα» (vid)

Ο νέος CEO της Ευρωλίγκας έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα και στον Χρήστο Καούρη και έδωσε ξεκάθαρο στίγμα για τις προθέσεις του.

Αμερικανός που έχει διατελέσει επί σειρά ετών εξωτερικός συνεργάτης της Ευρωλίγκας αλλά και συνεργάτης με κάποιες από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, ο Μάρσαλ Γκλίκμαν είναι το νέο πρόσωπο της διοργάνωσης μαζί με τον πρόεδρο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σε ένα μοντέλο που διαφοροποιείται σε σχέση με την εποχή του Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Χρήστος Καούρης τον συνάντησε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του, στην οποία συναντά τους μετόχους της Ευρωλίγκας και διαπίστωσε πως είναι ένας άνθρωπος που βάζει τα πάντα στο τραπέζι. «Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική εποχή και θεωρώ ότι είναι καλό που τα πάντα είναι στο τραπέζι», αναφέρει, ενώ παράλληλα δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της διοργάνωσης μετά τις πληγές που άφησε η επεισοδιακή – και με οριακή ψηφοφορία – αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου.

Όταν ρωτήθηκε για την ανάγκη ενοποίησης του ευρωπαϊκού μπάσκετ μέσω της επικοινωνίας, ήταν ξεκάθαρος: «Είναι τεράστια προτεραιότητα». Δείτε στο video τις απόψεις του για την εφαρμογή σάλαρι καπ, τον τρόπο που η Ευρωλίγκα θα αντλήσει περισσότερους πόρους και πολλά άλλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.