Παναθηναϊκός: Γ. Βόβορας «Δεν είμαστε εδώ για να πούμε δεν πειράζει, παλέψαμε, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε» (vid)

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του "Τριφυλλιού" στάθηκε στις καθοριστικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης με τους Μαδριλένους

Με εμφανή την πικρία για τον τρόπο που χάθηκε το ματς από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του στους “Playmakers”.

Όπως σημείωσε αρχικά: «Οι επιπλέον κατοχές και τα λάθη οφείλονται στην πίεση που βγάλαμε όπως είχαμε πει πριν από το ματς. Είχαμε καλά στοιχεία στην άμυνα αλλά δε διαβάσαμε σωστά τις τελευταίες ευκαιρίες που είχαμε στην επίθεση. Δεν είμαστε εδώ για να πούμε δεν πειράζει παλέψαμε αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε».

Για να προσθέσει: «Στο τέλος υπήρχε πολύ μεγάλο “θέλω” αλλά υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες που μας κόστισαν. Για να κρατήσεις τη Ρεάλ στους 71 πόντους και να την υποχρεώσεις σε 18 λάθη είναι μια μεγάλη ευκαιρία που πήγε χαμένη. Το ότι παίξαμε αυτήν την άμυνα είναι ο νο1 οδηγός για το πώς πρέπει να παίζουμε από εδώ και πέρα. Στο τέλος πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για  να μπορείς να πάρεις κλειστά ματς, όπως ήταν το αποψινό».

Ενώ σε σχέση με την αστοχία του Γκριγκόνις σχολίασε: «Μια ομάδα όπως είμαστε εμείς όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Το να πει κάποιος κάτι για τον Γκριγκόνις δεν υπάρχει …. Είμαστε μια ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.