Bιλερμπάν-Αρμάνι 62-69: «Απόδραση» με δυο τρίποντα των Μπάρον και Πάνγκος (hls)

Κορυφαίος ο Μπάρον με 15 πόντους και 5 ασίστ για την Αρμάνι, ενώ οι 18 πόντοι του Ντε Κολό δεν ήταν αρκετοί για την Βιλερμπάν.

Δυο καθοριστικά τρίποντα του κορυφαίου Μπίλ Μπάρον που έδωσε το προβάδισμα στην Αρμάνι (62-64) και του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος το διεύρυνε σε 62-67, εξασφάλισαν την νικηφόρα πρεμιέρα της ιταλικής ομάδας από την έδρα της Βιλερμπάν, το “Αστρομπάλ”. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χάινς, ενώ η εξαιρετική απόδοση του Ντέ Κολό έμεινε χωρίς αντίκρυσμα για τους γηπεδούχους.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Βιλερμπάν άρχισε καλύτερα το παιχνίδι, με τον Ντε Κολό να διαβάζει την άμυνα της Αρμάνι και να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, αλλά και να σκοράρει 16 πόντους, ενώ στον αντίποδα, οι Μιλανέζοι ήταν ασυντόνιστοι στην επίθεση τους, μέχρι και το 16′. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 15 πόντους (20-5), ο Μεσίνα έκανε συνεχείς αλλαγές στην πεντάδα και ειδικά στην θέσεις των δυο γκάρντ και στο δεύτερο δεκάλεπτο, τις λύσεις έδωσε ο Μπιλ Μπάρον που σημείωσε 12 πόντους. Η Ολίμπια μείωσε μέχρι τους 3 πόντους (37-34), αλλά η Βιερλμπάν “απάντησε” με σερί 7-2 (44-36), με τον Μπάρον να φέρνει εκ νέου σε απόσταση… βολής στο σκορ την ιταλική ομάδα και τον Πάνγκος να αστοχεί σε 3ποντο για την ισοφάριση, με την εκπνοή του ημιχρόνου.

“Φτωχό” σκόρ, εκατέρωθεν στο δεύτερο ημίχρονο, με το επιμέρους σκορ της 3ης περιόδου να είναι 10-15 και στην τέταρτη 8-13, αλλά η Αρμάνι είχε πληθώρα προσωπικοτήτων που ανέλαβαν να αποφύγουν το “παραπάτημα” της πρεμιέρας.

Η Βιλερμπάν έπαιξε χωρίς τον αρχηγό της, Καουντί και τον νεοαποκτηθέντα Κάρτραιτ, ενώ από την Αρμάνι απουσίασαν οι Μήτρου Λονγκ, Ντατόμε, Μπαλντάσο και Σίλντς.

Δεκάλεπτα: 23-24, 44-41, 54-56, 62-69

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.