Σκαριόλο: “Ο Τεόντοσιτς έχει πρόβλημα στο ισχίο”

Στην αποκάλυψη πως ο Μίλος Τεόντοσιτς θα χάσει την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague, προχώρησε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Ιταλός προπονητής της Βίρτους Μπολόνια εξήγησε πως ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο και η απόφαση που έχει παρθεί είναι να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

“Ο Τεόντοσιτς έχει προβλήματα με το ισχίο του. Είναι ένα πρόβλημα με το οποίο αντιμετώπιζε παραδοσιακά στην αρχή της σεζόν. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα μόνο όταν έχει αναρρώσει πλήρως και είναι σωματικά προετοιμασμένος. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κανέναν. Ειδικά όχι μαζί του.

Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν και προτεραιότητά μας θα είναι να παλέψουμε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε το ιταλικό πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών ήρθε αργά στην ομάδα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και πρέπει να κάνουμε υπομονή”, ήταν τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.