Στην Ζενίτ ο Ερτέλ για δύο χρόνια, παρακάμποντας την απαγόρεψη της γαλλικής ομοσπονδίας (vid)

Ο Γάλλος διεθνής πλει μέικερ περίμενε την ολοκλήρωση του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ για να αποφύγει τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα, επειδή υπήρχε έγγραφη συμφωνία με την ομοσπονδία να μην υπογράψει κανένας παίκτης της 12άδας, με ρωσική ομάδα, λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θα είναι ο Τομάς Ερτέλ (33χρ, 1.89) για τα δυο επόμενα χρόνια. Ο Γάλλος διεθνής πλει μέικερ περίμενε την ολοκλήρωση του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ για να αποφύγει τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα, επειδή υπήρχε έγγραφη συμφωνία με την ομοσπονδία να μην υπογράψει κανένας παίκτης της 12άδας, με ρωσική ομάδα, λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Λουί Λαμπεϊρί και τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ που υπέγραψαν σε Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα, αποκλείσθηκαν από τη προεπιλογή των Γάλλων διεθνών από τον Βινσάν Κολέ στην προετοιμασία των “τρικολόρ”.

Ο Ερτέλ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Γαλλία στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2002, εντάχθηκε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόμο. Ενδεχομένως, να αποκλεισθεί από την αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο κύπελλο 2023, εκτός και αν έχει τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και δεν ισχύει η δέσμευση των διεθνών παικτών με την γαλλική ομοσπονδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.