Ολίμπια Μιλάνο: Μένει και του χρόνου ο Ντατόμε (pic)

Ο Τζίτζι Ντατόμε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ολίμπια Μιλάνο, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο 34χρονος παίκτης δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα και τη νέα σεζόν. Πέρυσι, ο Ντατόμε είχε 8,4 πόντους και 1,8 ριμπάουντ.

Χαρακτηριστικά, ο Ντατόμε δήλωσε: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρατείνω το ταξίδι μου με την Ολίμπια Μιλάνο. Έχω την επιθυμία και τις φιλοδοξίες να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλύτερα για έναν σπουδαίο σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω με αυτήν την ομάδα ανθρώπων. Ταυτόχρονα είμαι περίεργος να μάθω τους συμπαίκτες που πρόκειται να έρθουν, για να βοηθήσουν στην επίτευξη περαιτέρω στόχων”.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: “Πάντα θεωρούσαμε τον Τζίτζι βασικό μέλος της ομάδας μας για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και επίσης για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε”.

Η σχετική ανακοίνωση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.